VAD ÄR

Thaimassage

"Thai Massagen går långt tillbaka i tiden då Buddha var verksam för 2500 år sedan. Doktor Shivago Komarpaj var Buddhas läkare och utvecklade orientalisk massage och medicin"

TRADITIONELL

Thaimassage

Traditionell Thaimassage är en yogaliknande massageform. Genom att man behandlar tryckpunkter på kroppen och sedan sträcker ut kroppen blir den behandlade avslappnad.

Den som blir masserad ligger iklädd tunna kläder på en madrass på golvet, medan massören sitter eller står under behandlingen. Massagen utförs utan olja. Massören använder inte massageredskap. Människor beskriver Thaimassage som både avkopplande och vitaliserande.

hadis-safari-KoT8SS_mpmQ-unsplash
LITE MER OM

Vår vision

Vi anser att massage skall vara helande men också skönt. Vi vill att alla kunder som kommer in till oss skall komma ut med ett leende på läpparna. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och ge våra kunder den bästa upplevelsen.

OLJEMASSAGE

Thai Mix

Thailändsk oljemassage har många likheter med thaimassage men är mycket mjukare och fokuserar mer på muskelknådning. I denna massage används handflator och armbågar med rytmiska rörelser för att sätta tryck,
stimulera blodcirkulationen och göra dig avslappnad.
Den är extrem effektiv när man vill lätta på muskelspänningar och värk.

christin-hume-0MoF-Fe0w0A-unsplash
HITTA OSS PÅ

Sociala medier